Despre Noi

Nea Plăcut este o listă cu cele mai bune obiecte, unelte și gadget-uri pentru oamenii care doresc să economisească timpul și stresul de a afla cum și mai ales ce să cumpere. Momentan editorii noștri se concentrează pe Electronice, dar ne dorim ca în timp sa devenim o sursă de informații pentru o bază cat mai largă de produse. Misiunea noastră este ca indiferent de ce fel de lucru ai nevoie – tastaturi de gaming sau televizoare sau purificatoare de aer – să îți facem cumpărăturile ușoare, sugerând cel mai bun produs.

Recomandările noastre sunt făcute prin documentare viguroasă, intervievarea și consultarea de opinie a multiplilor jurnaliști veterani, specialiști în domeniu și cercetători. Considerați-ne o listă cu cele mai bune produse pentru lucrurile de zi cu zi; o galerie curativă plină cu obiecte interesante și utile; o scrisoare de mulțumire pentru designeri și ingineri care creează lucrurile care ne fac viața mai bună; un Nea Plăcut cu experiență vastă de viața și abilități de cercetare de nivel superior care testează tot ce cumpără, astfel încât tu să nu mai fii nevoit sa o faci. Scopul este de a face achiziționarea de produse excelente mult mai ușoară, astfel încât să vă petreceți timpul bucurându-vă de viață.

Ne mândrim cu respectarea standardelor jurnalistice riguroase și a eticii și ne menținem independența editorială față de operațiunile noastre de afaceri. Recomandările noastre sunt întotdeauna făcute în întregime de către echipa noastră editorială, fără a primi informații de la echipa noastră de venituri, iar scriitorii și editorii noștri nu au cunoștință de nicio relație de afaceri a companiei.

Cum alege Nea Plăcut cel mai bune produse?

Căutăm ceea ce credem că este cel mai bine pentru majoritatea oamenilor. Nu căutăm gadgetul cu cele mai multe functionalitati sau extraoptiuni. Alegem acele produsele care se vor potrivi cel mai bine în viețile de zi cu zi ale oamenilor care caută să le cumpere.

Alegerile pe care le facem împreuna cu echipa noastră au avut săptămâni sau luni de cercetare și ani de experiență cu o mare varietate de echipamente. Pe lângă propria noastră expertiză, includem interviuri și date din cele mai bune surse editoriale din jur, atât din țară cât și din afară. De asemenea, folosim ajutorul inginerilor, oamenilor de știință și al altor experți din domeniu. Și revizuim cu atenție recenziile clienților pentru a afla ce contează pentru oamenii obișnuiți. Majoritatea echipamentelor pe care le alegem nu sunt modelele de top care sunt over-priced și încărcate cu funcții inutile; ne propunem să recomandăm articole de o calitate suficient de ridicată pentru a justifica prețul, dar nu și articole care costă în plus pentru funcții suplimentare pe care le veți utiliza rar.

Acestea sunt aceleași gadgeturi pe care le-am recomanda prietenilor și familiei noastre și pe care le-am alege și pentru noi înșine.

Recomandările făcute nu sunt influențate de comisioanele din afiliere?

Înainte de toate: scriitorii și editorii noștri nu sunt niciodată conștienți de companiile care ar fi putut să stabilească relații de afiliere cu echipa noastră de afaceri înainte de a face recomandări. Dacă cititorii aleg să cumpere produsele pe care le recomandăm ca urmare a cercetării, analizelor, interviurilor și testărilor noastre, munca noastră este adesea (dar nu întotdeauna) susținută printr-un comision de afiliere din partea retailerului atunci când utilizatorii noștri efectuează o achiziție. Dacă cititorii își returnează cumpărăturile pentru că nu sunt mulțumiți sau recomandarea este rea, nu câștigăm nimic. Nu există niciun stimul pentru a alege produse inferioare sau a ceda presiunii producătorilor – de fapt, este chiar invers. Considerăm că acesta este un sistem destul de corect, care garantează că cititorii rămân de primul loc.

Ce fac dacă produsul pe care îl caut nu este pe site?

Trimiteți-ne un e-mail (la [email protected]), un mesaj pe Facebook( https://www.facebook.com/neaplacut) sau Instagram (https://www.instagram.com/neaplacut.ro/) pentru a ne informa dacă aveți nevoie de ajutor pentru a rezolva o anumită problemă de cumpărare. Personalul nostru – format din oameni inteligenți și curioși, care adoră să investigheze întrebările cititorilor – poate fi în măsură să vă ajute.

Echipa Nea Plăcut

 

Serban Giurgi

Șerban Giurgi este editor și fondator la Nea Plăcut. Este pasionat de tech și produse electronice, dar în special de audio, gaming și tot ce ține de biroul de acasă. În facultate a lucrat part-time ca tehnician de sunet, iar în prezent majoritatea timpului liber îl petrece testând cele mai noi produse electronice.

Cristina Dascălu

Cristina este o jurnalistă independentă care scrie despre camere foto, aparate video și produse home cinema. Când nu testează sau face recenzii pentru echipamente, Cristina cântă la chitară, explorează fotografia urbană sau incearcă să își convingă prietenii să vină la o ședință foto.

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

*Prin crearea contului pe acest site, sunteti de acord cu termenii si conditiile si Politica de confidentialitate.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.