| 07.06.2024

6 Cele Mai Bune Căști Bluetooth

Nea Plăcut te ajută să găsești cea mai bună cască Bluetooth pentru stilul tău.
de Șerban Giurgi

Cele mai bune căști bluetooth sunt acele modele de căști care oferă un sunet calitativ, sunt confortabile, au semnal bluetooth puternic și au un raport calitate preț de invidiat.

De-a lungul timpului am revizuit sute de căști și, după factorizarea unor aspecte cum ar fi confortul, calitatea audio, durata de viață a bateriei și anularea zgomotului, am ajuns la concluzia că Sony WH-1000XM3 sunt pur și simplu cele mai bune căști Bluetooth pe care le puteți cumpăra – în ciuda prețului lor ridicat.

În cazul în care Sony WH-1000XM3 nu sunt potrivite pentru dvs., fie pentru că sunteți în căutarea unor căști in-ear sau a unei perechi mai accesibile ca preț, nu vă îngrijorați. Am căutat pt dvs.  cinci dintre cele mai bune căști Bluetooth pe care le puteți cumpăra, acoperind o varietate de prețuri și stiluri pentru circumstanțe diferite de utilizare; toate astea pentru ca să fiți siguri că puteți să vă bucurați de muzică bună oriunde vă duceți.

Cele Mai Bune Căști Bluetooth în 2024

Sony WH-1000XM3 – Hi-Fi

Jabra Elite Active 65t – Sport / True Wireless

Anker SoundBuds Curve – Buget Redus / In-Ear

Sony WH-CH500H – Buget Redus / Over-Ear

Plantronics M70 – Handsfree

HyperX Cloud Flight – Gaming

Ore de cercetare

56

Ore de Cercetare

724

Reviewuri Evaluate

1121

Produse Comparate

01

Sony WH-1000XM3 – Hi-Fi

Sony WH-1000XM3

Cea mai bună cască bluetooth a momentului este Sony WH-1000XM3. Cei de la Sony realizează căști wireless de eliminare a zgomotului absolut incredibile, WH-1000XM3S fiind cea mai bună dovadă a acestui fapt.

Sub cupele de ureche ultra-moi, din piele ecologică, WH-1000XM3 conține două drivere dinamice de 40 mm, care aduc la viață atât filmele cât și muzica, cu detalii uimitoare și calde. Căștile oferă o separare instrumentală excelentă, cu un răspuns puternic al basului, adaptat performanțelor precise din registrele joase și înalte.

Aplicația Sony Headphones Connect permite o mulțime de personalizări și reglaj fin, dându-vă voie să ajustați reducerea sunetului ambiental și optimizarea sunetului pe baza presiunii atmosferice (o caracteristică minunată pentru cei ce zboară frecvent). Motorul de procesare audio DSEE HX de la Sony de asemenea îmbunătățește automat compresia audio din surse precum YouTube pentru a asigura cea mai bună experiență posibilă de ascultare. Toate acestea vin desigur și cu un preț mai mare – totuși pentru cine caută cel mai bun sunet cu opțiune de noise cancelling, WH-1000XM3S reprezintă cu usurință cele mai bune căști bluetooth.

02

Jabra Elite Active 65t – Sport / True Wireless

Jabra Elite Active 65t

Cele mai bune căști bluetooth true wireless sunt Jabra Elite Active 65t. Cu o durată de viață de cinci ore, o notă de impermeabilitate IP56 și o multitudine de caracteristici utile pe bază de aplicație, acestea oferă cel mai înalt nivel de sunet chiar și în timpul celor mai intense antrenamente și exerciții fizice.

Trei seturi de vârfuri de silicon și un design foarte confortabil garantează o etanșare perfectă în urechi fac purtatul căștilor foarte confortabil, oferind și o izolare pasivă excelentă a zgomotului ambiental. Sunetul redat este clar și detaliat, cu un bas puternic și un registru surprinzător de înalte. Cinci ore de viață ale bateriei per încărcare le plasează printre cele mai bune căști pe care le veți găsi pe piață, cu o cutiuță de încărcare în care sunt adăugate  două charge-uri suplimentare.

Aplicația Sound Plus de la Jabra vă permite să reglați egalizarea și să alegeți, dacă doriți, să utilizați asistentul inteligent încorporat (Siri pe iOS, Google Asistent pe Android) sau Amazon Alexa – o opțiune frumoasă pentru cei care folosesc Alexa acasă . La fel ca AirPod-urile Apple, căștile redau automat și pun în pauză muzica atunci când le îndepărtați de la urechi, dar merg și un pas mai departe prin amplificarea reglabilă a sunetului ambiental – ceea ce este perfect pentru ca să auziți  ce se întâmpla în jurul dvs. în timpul antrenamentelor sau pentru ca să  fiți atent la  trafic, în timp ce pedalați spre muncă.

Evaluarea IP56 înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea căștilor cu lichide sau cantități moderate de praf. Pur și simplu clătiți-le după un antrenament deosebit de dur și sunt ca noi.

03

Anker SoundBuds Curve – In-Ear

Anker SoundBuds Curve

Cele mai bune căști bluetooth ieftine, in-ear, sunt Anker SoundBuds Curve. Acestea oferă o valoare excelentă pentru prețul lor, sunt mai confortabile decât majoritatea căștilor in-ear pe care le-am testat și au un design ergonomic care asigură o fixare stabilă.

Aceste căști sună decente pentru preț, cu un bas profund care este destul de adânc și suficient de puternic, fără a fi prea noroios sau aglomerat. Căștile au medii echilibrate cât și un treble bun, ceea ce le face o alegere bună pentru tot felul de muzică. Durata de viață a bateriei de 13 ore depășește pe cea a modelelor mai scumpe, cum ar fi Beats Powerbeats3 Wireless, și chiar vin cu o cutie de transport dură, care este un plus binevenit,  în această zonă de preț.

Partea mai puțin bună este că nu au caracteristici de economisire a energiei, deci trebuie să vă amintiți să le dezactivați atunci când nu le utilizați, altfel bateria lor va continua să se descarce . De asemenea, acestea nu au o aplicație dedicată, astfel încât opțiunile dvs. de egalizare a sunetului sunt limitate. Cu toate că designul lor de cârlig asigură o fixare stabilă, ele nu oferta foarte multă protecție împotriva transpirației, astfel încât sportivii ar putea să ia în considerare Anker SoundCore Spirit Pro, un produs similar, mai rezistent.

04

Sony WH-CH500H – Ieftine (Over-Ear) 

Sony WH-CH500H

Cele mai bune căști ieftine, over-ear sunt Sony WH-CH500, oferind o durată de viață a bateriei de 20 de ore și o raza de acțiune wireless surprinzător de mare. Sunetul este unul puternic, lucru deloc comun pentru o cască wireless (mai ales pentru o pereche de casti din aceasta zona de preț).

Basul de pe WH-CH500 este fantastic. Dacă sunteți împătimit de Hip-Hop, Pop sau EDM, joasele pline și profunde vă vor surprinde plăcut la fiecare ascultare. Mediile sunt și ele peste așteptări, deși nu transmit o claritate perfectă (chitările au o lipsă de subtilitate în ton iar vocile pierd o parte din textură), dar probabil că nu le cumpărați pentru o audiție ultra critică. Înaltele nu sunt foarte pronunțate dar nici nu dau dovadă de sunete înțepătoare care să provoace dureri de cap – per total făcând un sunet fin și ușor de ascultat.

Sony WH-CH500 sunt căști ieftine, care nu se simt foarte durabile, dar au sunet foarte bun și pot fi folosite decent într-o varietate de cazuri. Raza lor de acțiune wireless este uimitoare, una dintre cele mai bune printre căștile Bluetooth, cu o durată de viață semnificativ mai ridicată față de alte modele la prețuri similare.

05

Plantronics M70 – Handsfree

Plantronics M70

Cea mai buna cască bluetooth tip handsfree este Plantronics M70, succesorul popularului M55. M70 este handsfree la preț mic, dar care oferă multe pentru banii plătiți. Casca are un timp de vorbire de aproximativ 11 ore atunci când este încărcată complet (ceea ce se poate face cu un cablu micro USB normal).

Deși nu are o construcție premium, casca este perfect confortabilă pentru purtat îndelungat, suportă comenzi vocale pentru o utilizare cu adevărat liberă a mâinilor, iar calitatea sunetului este bună, mai ales când este ajutată de tehnologia de anulare a zgomotului.

M70 are un mod DeepSleep care se activează atunci când este separat de smartphone-ul asociat mai mult de 90 de minute, permițând căștii să conserve durata de viață a bateriei până la cinci luni de zile (da, 5 luni – nu este o greșeala editorială). Pentru a readuce casca la viața, pur și simplu aduceți telefonul în raza de acțiune și casca se va trezi repede pentru a fi utilizată.

06

HyperX Cloud Flight – Gaming

HyperX Cloud Flight

Cele mai bune căști pentru gaming sunt HyperX Cloud Flight . Dacă jucați o mulțime de jocuri online multiplayer și aveți nevoie de un microfon remarcabil, HyperX Cloud Flight este casca de care aveți nevoie. Deși nu sunt la fel de bine construite ca SteelSeries Arctis 7 2019 Edition, acest model are un microfon semnificativ mai bun.

Cloud Flight au un design foarte versatil, datorită microfonului detașabil cu o capacitate foarte bună de a reduce zgomotele de fundal. Sunetul este foarte bun, nu numai pentru coloanele sonore de jocuri video, ci și pentru muzică, ceea ce le crește versatilitatea. Deși se reîncărca puțin cam greu, bateria lor oferă aproape 30 de ore de redare continuă, ceea ce înseamnă că ați putea petrece aproape un întreg weekend jucându-vă, înainte ca să fie  nevoie să le încărcați din nou.

Din nefericire, HyperX Cloud Flight nu sunt compatibile cu Xbox One. De asemenea, nu au o aplicație însoțitoare, iar calitatea construcției lor  este  puțin dezamăgitoare, în comparație cu modelele cu fir, din gama HyperX Cloud, cum ar fi HyperX Cloud II sau HyperX Cloud Alpha, care se simt mai durabile. Acestea fiind spuse, am fost foarte impresionați de calitatea sunetului si a microfonului, motiv pentru care le considerăm cele mai bune căști bluetooth pentru jocuri PC sau PS4.

Întrebări și Răspunsuri

7 Voturi

Care cască bluetooth are cea mai mare durată de redare continuă?

Răspunde
7
Nea Plăcut

Dintre toate modelele de căști bluetooth pe care le-am testat noi, cel care ne-a atras cel mai mult atenția datorită duratei de redare continuă de până la 40 de ore este Skullcandy Crusher S6CRWK-591. Din acest motiv, le recomandăm în special celor pasionați de gaming ori care obișnuiesc să asculte muzică atunci când fac activități sportive.

Vezi toate răspunsurile
4 Voturi

Ce model de căști bluetooth in-ear sunt cele mai bune?

Răspunde
4
Nea Plăcut

Cel mai performant model de căști bluetooth in-ear este Sony WF-1000XM3. Căștilesunt echipate cu un procesor QN1e cu funcție HD de anulare a zgomotului ambiental, această tehnologie fiind printre cele mai performante în acest moment.

În plus, procesorul ajută și la economisirea energiei, ceea ce înseamnă că veți putea utiliza căștile pentru mai multe ore. Spre exemplu, dacă le încărcați 100% vă veți bucura de o autonomie de până la 6 ore (cu funcția de anulare a zgomotului activată). Caseta de încărcare asigură încă trei încărcări complete.

Vezi toate răspunsurile
3 Voturi

Care sunt cele mai bune căști bluetooth over-ear?

Răspunde
3
Nea Plăcut

Cele mai bun model căști bluetooth over-ear sunt JBL Club 700BTs datorită bassului puternic, conectivității Bluetooth 5.0, duratei de redare continuă de până la 50 de ore, razei de acțiune de până la 10 metri și a suportului Google Assistant și Amazon Alexa.

Căștile JBL Club 700BTs dispun de trei microfoane integrate, care vă oferă caracteristici importante, precum posibilitatea efectuării de apeluri telefonice șimodul Ambient Aware (permite ascultarea zgomotului ambiental). Butoanele de control sunt bine poziționate, aceste căști bluetooth fiind ușor de utilizat.

Vezi toate răspunsurile

Related Posts

Cele Mai Bune Boxe PC
Audio

Cele Mai Bune Boxe PC

Cele mai bune boxe PC sunt acele modele care vă ajută să aveți o experiență mult mai plăcută atunci când...

Cele Mai Bune Căști de Gaming
Gaming

6 Cele Mai Bune Căști de Gaming

Cele mai bune căști de gaming îmbină un design confortabil cu calitatea superioară a sunetului, oferind o experiență audio deosebită....

Șerban Giurgi

Șerban Giurgi

Șerban Giurgi este editor și fondator la Nea Plăcut. Este pasionat de tech și produse electronice, dar în special de audio, gaming și tot ce ține de biroul de acasă. În facultate a lucrat part-time ca tehnician de sunet, iar în prezent majoritatea timpului liber îl petrece testând cele mai noi produse electronice.

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

*Prin crearea contului pe acest site, sunteti de acord cu termenii si conditiile si Politica de confidentialitate.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.