| 15.04.2024

Top 5 Căști Wireless cu Rază Lungă de Actiune

Nea Plăcut te ajută să găsești cea mai bună cască wireless pentru stilul tău.
de Șerban Giurgi

Cele mai bune căști wireless sunt acele căști cu o rază operațională de până la 30 de metri de dispozitivul conectat, oferind o conexiune sigură, fără întreruperi. Durata de viață a bateriei se încadrează între 8 și 24h, având o autonomie suficientă pentru a te bucura mult timp de muzică preferată.

De ce trec oamenii la căști wireless? Cel mai probabil din cauza portabilității pe care le oferă. Majoritatea acestora utilizează o conexiune Bluetooth care vă permite să va bucurati de muzică și apeluri fără a fi nevoie de fire. Astfel, puteți să vă deplasați liber fără cabluri încâlcite sau o sursă audio care să vă restrictioneze miscarea.

Cu toate acestea, căștile bluetooth obișnuite au o autonomie de operare standard de 10 metri. Pentru unii, poate este suficient, dar pentru cei care se mișcă mult, nu este. Au nevoie de o rază de operare mai lungă. Dacă sunteți unul dintre ei, atunci vă putem ajuta. Am enumerat cele mai bune căști wireless cu rază de acțiune lungă.

Jabra Evolve 65 – cu Microfon

Plantronics BackBeat PRO2 – Long Range

Plantronics Voyager Focus UC – Noise Cancelling

Sennheiser RS 120-8 II – Frecvență Radio

NuForce BE6i – Buget Redus

Ore de cercetare

58

Ore de Cercetare

62

Reviewuri Evaluate

1163

Produse Comparate

01

Jabra Evolve 65 – cu Microfon

JABRA Evolve 65

Căștile fără fir Jabra Evolve 65 oferă streaming audio cu adevărat wireless cu o rază operațională de până la 30 de metri de dispozitivul conectat. Puteți efectua apeluri, asculta playlist-ul preferat și multe altele fără să vă faceți griji pentru întreruperea conexiunii dvs. pe măsură ce vă îndepărtați de dispozitiv.

Jabra Evolve 65 este o cască Wireless pentru profesioniști care oferă o utilizare convenabilă pe tot parcursul zilei. Feature-ul de anulare a zgomotului pasiv te duce într-o dimensiune muzicală fără întrerupere. Dacă utilizați casca la birou, este garantat că nu veți fi deranjați, mai ales dat fiind “busy light-ul” integrat care se aprinde automat dacă aveți un apel (acesta îi ajută pe cei din jur să nu deranjeze în timp ce sunteți într-o convorbire telefonică).

Odată ce bateria este încărcată complet, vă puteți aștepta la o perioada de utilizare de 10 ore, fie ea pentru convorbiri sau ascultat de muzică. Raza de acțiune mare de 30 de metri și microfonul calitativ fac din Jabra Evolve 65 opțiunea perfectă pentru a rămâne conectat oriunde ai fi în birou.

02

Plantronics BackBeat PRO2 – Long Range

Plantronics BackBeat PRO2

Nu este ușor să găsiți căști fără fir cu o rază de acțiune de până la 100 de metri. Noroc de Plantronics și opțiunea lor de cască wireless long range – Plantronics Backbeat Pro2. Spre deosebire de alte căști wireless, acesta vă poate oferi libertatea wireless de până la 100 de metri. Puteți să vă mișcați fără să vă întrerupeți muzica.

Măreția Plantronics Backbeat Pro2 nu se oprește aici. Căștile oferă o performanță audio impresionantă, demnă de cel mai critic audiofil. Puteți să vă refugiați în muzica preferată, în special dată fiind caracteristică de anulare a zgomotului activ (ANC).

Plantronics Backbeat Pro2 vă poate înveseli chiar și cea mai lungă zi cu bateria sa reîncărcabilă – capabilă de a reda muzică timp de 24 de ore non-stop. Casca include și caracteristici de economisire a energiei, cum ar fi modul de hibernare atunci când casca iese din raza de acțiune a dispozitivului, lungind durata de viață a bateriei.

Calitate extraordinară a sunetului, raza de acțiune de 100 de metri, tehnologia de active noise cancelling cât și materialele premium folosite justific din plin prețul căștilor, BlackBeat Pro2 fiind de neegalat când vine vorba de căști audio wireless cu rază lungă de utilizare.

03

Plantronics Voyager Focus UC – Noise Cancelling

Plantronics Voyager Focus

Plantronics Voyager Focus UC este mai mult decât o simplă cască standard. Voyager Focus are câteva componente avansate. Momentul în care ridicați casca de pe cap, muzica se oprește. Când vă aflați într-o întâlnire Skype și vă ridicați microfonul în sus sau dați casca jos, microfonul va trece pe mute în mod automat; toate acestea datorită senzorilor inteligenți pe care Plantronics i-a integrat cască.

Cel mai impresionant totuși rămâne feature-ul de reducere dinamica a zgomotului – care rămâne de neegalat pentru căștile wireless de rază lungă. Banda superioară și pernițele pentru urechii sunt foarte ușoare pe cap și urechi, astfel încât să deranjeze cât mai puțin. Calitatea audio este foarte bună chiar și la distanță maximă de 30 de metri.

O altă caracteristică interesantă a acestui set de căști este butonul OpenMic, care prin apăsare vă permite sa lăsați căștile pe urechi în timp ce ascultați ce se petrece în cameră. Mai mult, durata de viață a bateriei este fenomenală, până la 12 ore!

Un lucru totuși lasă puțin de dorit, (re)conectarea căștilor după ce au fost inactive mai mult timp este cam lungă. Dacă intenționați să le folosiți împreuna cu Skype, este posibil ca atunci când cineva sună sa dureze până la 20 de secunde înainte ca setul cu cască să fie conectat din nou la laptop (lucru care vă poate face sa pierdeți apelul, fiind nevoit sa sunați persoana respectivă înapoi)

04

Sennheiser RS 120-8 II – Frecvență Radio

Sennheiser RS 120-8 II

O opțiune mai puțin convențională, Sennheiser RS 120-8 II este o cască wireless pe bază de frecvență radio (spre deosebire de restul produselor din acest articol care funcționează pe bază de Bluetooth).

Singurul cablu de care o să aveți nevoie este acela pentru conectarea transmițătorului căștilor la ieșirea sursă, cum ar fi un televizor, un reciver, un calculator, etc. Căștile nu necesită cabluri pentru conectarea la baza emițătorului. Raza de acțiune wireless este peste medie (30 de metri), iar semnalele pot penetra pereți, plafoane, funcționând foarte bine și la exterior. Deci, nu ezitați să umblați în jurul casei în timp ce o utilizați!

În partea de jos a bazei, există un comutator care vă permite să alegeți între trei canale diferite (transmițătorul este capabil să primească trei frecvențe diferite), astfel încât să găsiți cu ușurință canalul care oferă cea mai bună recepție. Casca este alimentată de două baterii NiMH reîncărcabile ascunse în pernițele de ureche ale căștilor. Tot ce trebuie să faceți pentru a reîncărca casca este doar să cuplați mufa căștilor la baza emițătorului.

Sennheiser RS ​​120 izolează sunetele exterioare foarte bine și reușește încă să surprindă ascultătorii cu calitatea excelentă a sunetului. Reproducerea sonoră detaliată și analitică, cu un răspuns de bass pe măsură vă oferă posibilitatea să petreceți ore ascultând muzica fără ca sunetul să deranjeze cât de puțin.

În momentul în care activați sursa audio conectată, căștile pornesc fără a utiliza butoane sau manete adiționale.  În plus, căștile se opresc automat pentru a economisi energie după cinci minute de la oprirea sursei. Deci, nu vă faceți griji cu privire la epuizarea bateriilor!

05

NuForce BE6i – Intraurale / Sport

NuForce BE6i

Căștile wireless Optomo NuForce BE6i creează o conexiune wireless fiabilă pentru a vă bucura de muzică fără a vă întrerupe activitățile. Raza de acțiune de 30 de metri garantează că nu veți experimenta întreruperi ale conexiunii wireless. De asemenea, vă puteți conecta la două dispozitive în același timp.

NuForce BE6i este protejat de apă și transpirație, cu o rezistență la apă IPX5. Această caracteristică este perfectă pentru cei care au un stil de viață foarte activ. Căștile se bucura de o calitate audio clară, chiar și pe Bluetooth. Există o telecomandă în line care ușurează personalizarea setărilor audio. În pachet, puteți găsi șase seturi de tips-uri de silicon pentru urechi pentru a vă asigura că perechea de căști se potrivește perfect.

În final, bateria căștilor este reîncărcabilă, permițând o perioada de audiție de 8 ore sau mai mult (în funcție de modul în care o utilizați).

Întrebări și Răspunsuri

3 Voturi

Există lag la căștile de gaming wireless?

Răspunde
3
Nea Plăcut

Concepția obișnuită (și greșită) este că perechile de căști fără fir vor avea o formă de recepție de sunet cu lag / întârziată. Deși este posibil ca tehnologia Bluetooth cât și alte tehnologii fără fir să nu fie la fel de rapide precum cablul, diferența este atât de mică încât nu o poți observa.

Tehnologia wireless modernă este aproape la fel de rapidă precum cea wired (prin cablu) și nu există nicio diferență în privința vitezei cu care sunetul este transferat. Cu alte cuvinte tehnologia wireless nu este foarte bună pentru muzică la calitate demnă de cel mai pretențios audiofil, dar este perfectă pentru gaming.

Atâta timp cât sunteți dispus să plătiți mai mulți bani pentru tehnologia wireless și nu aveți nevoie de cea mai bună calitate a sunetului, o cască wireless pentru jocuri este o opțiune excelentă.

Vezi toate răspunsurile

Related Posts

Cele Mai Bune Boxe PC
Audio

Cele Mai Bune Boxe PC

Cele mai bune boxe PC sunt acele modele care vă ajută să aveți o experiență mult mai plăcută atunci când...

Cele Mai Bune Căști de Gaming
Gaming

6 Cele Mai Bune Căști de Gaming

Cele mai bune căști de gaming îmbină un design confortabil cu calitatea superioară a sunetului, oferind o experiență audio deosebită....

Șerban Giurgi

Șerban Giurgi

Șerban Giurgi este editor și fondator la Nea Plăcut. Este pasionat de tech și produse electronice, dar în special de audio, gaming și tot ce ține de biroul de acasă. În facultate a lucrat part-time ca tehnician de sunet, iar în prezent majoritatea timpului liber îl petrece testând cele mai noi produse electronice.

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

*Prin crearea contului pe acest site, sunteti de acord cu termenii si conditiile si Politica de confidentialitate.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.