| 15.04.2024

Cele Mai Bune Baterii Externe

Nea Plăcut te ajută să găsești cea mai bună baterie externă pentru stilul tău.
de Șerban Giurgi

Cele mai bune baterii externe sunt acele baterii cu o capacitate mare de incarcare si stocare a energiei, precum și de compatibilitatea cu cât mai multe dispozitive. Cele mai mari baterii externe au minimum 10.000 mAh, dețin funcția Quick Charge și permit încărcarea unui dispozitiv de cel puțin 2 ori complet.

Toți am suferit de groaza bruscă și cuprinzătoare a unui telefon mort. Aspectul acuzator și criticile sumbre ale familiei și prietenilor. Ecranul negru în drum spre casa care te lasă la mila conversației cu persoana de pe scaunul alăturat. Pierderea bruscă a Hărților Google când vă deplasați printr-un cartier necunoscut. Sentimentul de panica pe măsură ce va dați seama că alarma telefonului nu a pornit pentru că ați uitat să conectați telefonul noaptea trecută. De ce trebuie să moară smartphone-urile noastre?

Toți am suferit de groaza bruscă și cuprinzătoare a unui telefon mort. Aspectul acuzator și criticile sumbre ale familiei și prietenilor. Ecranul negru în drum spre casa care te lasă la mila conversației cu persoana de pe scaunul alăturat. Pierderea bruscă a Hărților Google când vă deplasați printr-un cartier necunoscut. Sentimentul de panica pe măsură ce va dați seama că alarma telefonului nu a pornit pentru că ați uitat să conectați telefonul noaptea trecută. De ce trebuie să moară smartphone-urile noastre?

Vă simțim durerea și de aceea am verificat unele dintre cele mai bune baterii externe și încărcătoare portabile de pe piață. Am ales câte ceva pentru fiecare, indiferent de nevoile dvs., de la baterii cu putere mare pentru o excursie la munte până la o soluție de buzunar prietenoasă pentru transportul de zi cu zi. Acestea sunt cele mai bune baterii externe pe care banii le pot cumpăra.

Cele Mai Bune Baterii Externe în 2024

Anker PowerCore – Fast Charging

Qi Powerbank 10000mAh – Incărcare Wireless

Anker Powercore 26,800mAh – Capacitate Mare

RavPower 10050mAh – Rezistentă

Xiaomi Mi Power Bank – Ultra Portabilă

ASUS ZenPower – Ieftină / Buget Scăzut

Ore de cercetare

14

Ore de Cercetare

2026

Reviewuri Evaluate

274

Produse Comparate

01

Anker PowerCore – Fast Charging

Anker PowerCore

Cea mai bună baterie externă fast charging este Anker PowerCore. Această baterie lungă și subțire are 20,100mAh, suficient pentru a încărca telefonul mobil de cel puțin trei sau patru ori, poate mai mult în funcție de model. De asemenea, puteți încărca un iPad sau chiar un laptop mic, deși recomandăm să verificați compatibilitatea înainte de a cumpăra.

Are un design elegant, subtil, cu butonul de alimentare obișnuit pe partea laterală și cu 4 LED-uri albastre pentru a afișa puterea rămasă. Există două porturi: Un USB-A standard cu o putere nominală de 5V / 2A și o ieșire USB-C PD (Power Delivery) care poate livra până la 24W. S-ar putea să vă gândiți că pare puțin cam scump, dar, de asemenea, aveți un încărcător de perete de 30W în cutie, alături de un cablu USB-C la USB-C, un cablu USB-A la Micro USB și un săculeț de transport. Este tot ce aveți nevoie pentru a încărca dispozitive rapid și din mers. 

Am încercat bateria externa cu un Pixel 3 și am constatat că este capabilă de încărcare rapidă. Încărcătorul încorporat de perete poate, de asemenea, încărca rapid un iPhone XR sau un iPad Pro. Când bateria de alimentare se termină, puteți să o încărcați complet în doar patru ore cu încărcătorul și cablul USB-C furnizat. Dacă sunteți în căutarea unei baterii cu funcționalitate quick charge, atunci acest pachet este pentru dvs.

02

Qi Powerbank 10000mAh – Incărcare Wireless

Qi Powerbank

Cea mai buna baterie cu încărcare wireless este QI Powerbank, o baterie wireless / fără fir cu opțiunea Quick Charge 3.0. Are un design pătrățos, unic și este excelentă pentru acele gadget-uri care acceptă încărcarea rapidă. Power Bank-ul poate încărca rapid un smartphone compatibil cu quick charge la 80% în 35 de minute, economisind o mulțime de timp.

Bateria în sine suportă două tipuri de porturi USB (Micro și Tip C) pentru reîncărcare, 3 porturi de ieșire USB (USB C + QC3.0 + USB A) care pot detecta automat compatibilitatea dispozitivul pus la încărcat, ajustând curentul de încărcare pentru a obține cea mai rapidă încărcare.

Ca dezavantaj, bateria este destul de grea pentru aceasta dimensiune, dar dat fiind prețul scăzut, Qi Powerbank reprezintă o opțiune foarte bună pentru încărcare wireless.

03

Anker Powercore 26,800mAh – Capacitate Mare

Anker PowerCore

Anker este un nume de încredere atunci când vine vorba de încărcătoare de baterii externe si portabile, iar această opțiune specială demonstrează de ce. Fata de versiunea mai mica (și mai ieftina) mai sus menționată, varianta de 26,800mAh de la Anker este mai mult decât suficientă pentru a vă reîncărca complet telefonul smartphone de mai multe ori, cat și restul de gadegeturi.

Bateria de alimentare vine cu trei porturi USB, inclusiv un port USB-C cu ieșire de 30 W pentru a vă permite să încărcați un MacBook sau un Nintendo Switch. Mai mult, Powercore beneficiază de protecție împotriva scurtcircuitelor, supraîncărcării, cat și a spike-urilor de curent și tensiune.

Încărcătorul portabil este livrat și cu un încărcător de perete USB-C de 30W.

04

RavPower 10050mAh – Rezistentă

RavPower

Cea mai bună baterie externă rezistentă este RAVPower 10050 mAh, opțiunea perfectă pentru o baterie predispusă condițiilor dificile. Garantata IP66, RAVPower este atât impermeabilă cât și rezistentă la praf și șocuri, în acest fel transformându-se în cea mai bună alegere pentru cei care caută o baterie externa rezistentă dar cu un aspect plăcut.

Powerbank-ul are încorporat I Smart Technology, care distinge modelul de telefon mobil conectat și transmite curentul de încărcare ideal pentru gadget-ul dumneavoastră. RAVPower vine cu doua porturi USB, de 2.4A și 1A și o capacitate de 10050 mAh, care este potrivită pentru încărcarea unui iPhone 8 de mai mult de cinci ori. Protecția interna împotriva scurt circuitelor de curent și a supra încălzirii vă vor proteja atât gadget-ul pus la încărcat cât și bateria în sine. 

05

Xiaomi Mi Power Bank – Ultra Portabilă

Xiaomi Mi Power

Cea mai bună baterie externăultra portabilă este Mi Power Bank 2S. Aceasta dispune de un design minimalist, realizat din aluminiu prelucrat, si măsoară 5.1 x 2.9 x 0.5 inci, similar cu dimensiunea medie a unui smartphone. Baza superioară și inferioară a bateriei sunt acoperite cu plastic. Pe marginea superioară, un buton reset vă permite să începeți și să opriți încărcarea, deși bateria detectează automat majoritatea dispozitivelor. Patru LED-uri albe din dreapta arată starea de încărcare.

Portul USB-C este doar pentru intrare și acceptă încărcarea rapidă. Ieșirea USB-A acceptă Qualcomm QuickCharge 2.0, ceea ce înseamnă că este capabil să se încarce la 5V / 2A, 9V / 2A și 12V / 1.5A. Când l-am testat cu LG V30+, a fost încărcat cu succes la 9V / 2A. Acesta este un standard mai vechi decât Fast Charge 3.0 de pe PowerCore care pot varia tensiunea dinamic până la 20V pentru viteze de încărcare mai rapide.

Potrivit lui Xiaomi, 10.000mAh Mi Power Bank păstrează o rată de conversie de 93%, minimizând puterea pe care o pierdeți atunci când încărcați dispozitivele. Acest lucru s-a dovedit a fi adevărat în timpul testării.

Xiaomi Mi Power Bank are aproape tot ceea ce puteți solicita de la o baterie externa. Designul său subțire și elegant este completat de o capacitate mare, o eficiență energetică excelentă și o încărcare rapidă. Specificațiile baterii cat și dimensiunile reduse oferă o valoare excelentă pentru preț, rămânând opțiunea preferată a editorilor noștri.

06

ASUS ZenPower – Ieftină / Buget Scăzut

ASUS ZenPower

Cea mai bună baterie externă ieftiă este Asus ZenPower. La prima vedere aduce destul de mult cu bateriile externe Xiaomi, dar cu toate acestea, există mai multe variante de culori, inclusiv varianta de auriu și argintiu. Dimensiunea este aproximativ ceea a unui card de credit pe lungime și lățime, totuși powerbank-ul este unul destul de gros pentru puterea sa de 10050 mAh.

Pentru a adăuga mai multe culori la Asus Zenpower, Asus a introdus seturile de huse din cauciuc care, cu siguranță, adaugă o mai bună aderență. Cauciucul folosit este unul de foarte buna calitate, dar din păcate acestea trebuie achiziționate separat. Cele 4 led-uri albe care arată procentul de încărcare reprezintă fiecare 25%, pentru a putea monitoriza starea bateriei cu ușurință.

Capacitate de 10.000 mAh face din ASUS ZenPower o baterie de dimensiuni medii, capabila de a reîncarcă complet un smarthphone de doua ori. Pentru noi, aceasta reprezinta o opțiune foarte buna dat fiind prețul scăzut de sub 100 RON. 

Întrebări și Răspunsuri

9 Voturi

Ce durată de viață are o baterie externă?

Răspunde
9
Nea Plăcut

Durata de viață a unei baterii externe este, în medie, de 18 luni sau de la 200 până la 1000 de cicluri de încărcare. Durata de viață a unei baterii externe depinde de numărul de utilizări și, implicit, de cât de des o folosiți.

Durata de viață poate fi „protejată” printr-o folosire corectă, cel mai important aspect fiind procesul de reîncărcare a bateriei. Asigurați-vă că puneți bateria externă la încărcat doar atunci când este nevoie (și nu după fiecare utilizare) și lăsați-o până când ciclul de încărcare este complet. Durata de viață a unei baterii externe este influențată și de alți factori, cum ar fi calitatea produsului sau capacitatea oferită (cu cât capacitatea este mai mare, cu atât veți fi nevoit să reîncărcați bateria externă mai rar).

Vezi toate răspunsurile
7 Voturi

Ce capacitate ar trebui să aibă o baterie externă?

Răspunde
7
Nea Plăcut

O baterie externă ar trebui să aibă o capacitate de cel puțin 10000 mAh, astfel încât să fiți sigur că aveți parte de măcar două încărcări ale telefonului, ținând cont că acestea sunt echipate acum cu baterii destul de mari, de peste 3000 mAh. În cazul în care nu aveți un buget disponibil pentru achiziția unui model de baterie externă de 10000 mAh, puteți să vă orientați către una de 5000 mAh, pentru a beneficia de o încărcare completă a telefonului dumneavoastră.

Vezi toate răspunsurile
5 Voturi

Ce capacitate ar trebui să aibă o baterie externă?

Răspunde
5
Nea Plăcut

Durata de încărcare a unei baterii externe depinde de capacitatea acesteia. Spre exemplu, o baterie de 5000 mAh va avea nevoie de 2-4 ore pentru a se încărca complet. Iar pe măsură ce capacitatea crește, și durata de încărcare va fi mai mare. Pentru o baterie de 20000 mAh este posibil să aveți nevoie de până la 10 ore (sau mai mult, depinde de modelul încărcătorului) pentru reîncărcare.

Vezi toate răspunsurile
4 Voturi

Care este brandul cu cele mai calitative baterii externe?

Răspunde
4
Nea Plăcut

Unul dintre cele mai populare branduri de baterii externe este Anker. Acesta oferă capacități diferite, toate la un cost mediu de achiziție. Spre exemplu, noi recomandăm modelul Anker PowerCore cu o capacitate de 20100 mAh, două porturi USB si 4.8 amperi.

Vezi toate răspunsurile

Related Posts

cele-mai-bune-bratari-fitness
Accesorii

Cele Mai Bune Brătări Fitness

Cele mai bune brățări de fitness îmbină designul elegant cu funcțiile inteligente de monitorizare a activității zilnice, inclusiv funcția de...

Șerban Giurgi

Șerban Giurgi

Șerban Giurgi este editor și fondator la Nea Plăcut. Este pasionat de tech și produse electronice, dar în special de audio, gaming și tot ce ține de biroul de acasă. În facultate a lucrat part-time ca tehnician de sunet, iar în prezent majoritatea timpului liber îl petrece testând cele mai noi produse electronice.

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

*Prin crearea contului pe acest site, sunteti de acord cu termenii si conditiile si Politica de confidentialitate.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.