| 15.04.2024

7 Cele Mai Bune Smartwatchuri Ieftine

Nea Plăcut te ajută să găsești cel mai bun smartwatch ieftin pentru stilul tău
de Șerban Giurgi

Cele mai bune smartwatchuri ieftine sunt acele gadgeturi cu un afișaj simplu și clar, care monitorizează toate notificările din aplicațiile telefonului. Principala caracteristică a celor mai bune smartwachuri ieftine este durata de viață a bateriei, care poate rezista până la 3 săptămâni și chiar mai mult dacă notificările sunt pe minim.

Smartwatch-urile câștigă din ce în ce mai multă popularitate în ziua de azi. Odată cu apariția telefoanelor inteligente industria ceasurilor de mână a suferit destul de tare. Acestea au devenit practic destul de inutile întrucât scopul lor principal era îndeplinit și de orice mobil. În loc să devină niște simple amintiri ale altor vremuri, ceasurile „au evoluat” și au devenit mai inteligente, fiind astăzi un accesoriu destul de căutat.

Un smartwatch vă poate ajuta în rutina zilnică, puteți rămâne mereu atent la mesajele ori email-urile de la muncă și nu veți rata nici o ședință atâta timp cât purtați ceasul și aveți un reminder setat. Dacă sunteți mai activ din punct de vedere fizic sau plănuiți să faceți pași în această direcție, aceste accesorii vă permit să monitorizați activitatea și performanța dumneavoastră. Lucru realizat prin culegerea de date legate de distanță, viteză, bătăile inimii și alte informații, menite să vă ajute în stabilirea unor obiective de sănătate și atingerea acestora.

Totodată un smartwatch vă ajută să răspundeți la mesaje și apeluri în rutina dumneavoastră zilnică, fără prea mult efort. Astfel sunteți mereu la curent cu notificarile din telefon fără să fiți nevoiți să îl scoateți din buzunar. Dacă principalul motiv pentru achiziția unui wearable este totuși monitorizarea fitness-ului si a sanatatii dvs. va sugeram sa aruncați un ochi și peste articolul nostru despre cele mai bune brățări de fitness

Cele Mai Bune Smartwatch-uri Ieftine în 2024

Samsung Gear S3 – Recomandarea Nea Plăcut

Garmin Forerunner 35 – Mid Range

Fitbit Versa Lite – Alternativă Mid Range

Garmin Vivosmart 4 – Sport

Xiaomi Amazfit Bip – Buget Redus

Samsung Galaxy Fit – Alternativă Buget Redus

Padgene DZ09 – Super Ieftin

Ore de cercetare

90

Ore de Cercetare

933

Reviewuri Evaluate

1792

Produse Comparate

01

Samsung Gear S3 – Recomandarea Nea Plăcut

Samsung S3

Dacă nu sunteți fani dedicați Apple, atunci vă poate interesa unul dintre cele mai bune smartwatch-uri de pe piață, conform opiniei editorilor noștri. Este vorba despre Samsung Gear S3, un accesoriu extrem de stilat și cu adevărat „smart”.

Primul contact cu acest smartwatch ne-a impresionat, mai ales datorită aspectului extrem de classy care vă împinge să credeți că este doar un ceas foarte scump și nicidecum un gadget atât de modern. S3 are o construcție extrem de rezistentă care poate proteja telefonul de apă, praf și eventuale lovituri. Acest bonus de protecție, împreună cu designul debonair garantat de coloristica bazată pe negru și gri metalizat, alcătuiesc un gadget care vă poate însoți oriunde pentru a vă oferi pe lângă toate feature-urile și un bonus de stil.

Una din cele mai bune părți ale lui S3 este rama rotativă din jurul ecranului, aceasta este extrem de satisfăcătoare la atingere, modul în care se rotește vă face să căutați orice motiv pentru a o utiliza. Scopul ei este să vă ajute cu navigarea prin aplicații, fiind extrem de utilă. Alternativ puteți folosi și ecranul touch amoled de 1.3 inch, care în ciuda dimensiunii reușește să ofere o claritate și încadrare excepțională.

Un alt avantaj al acestui produs este nivelul ridicat de customizare de care dispune, prin intermediul aplicației Companion din Play Store, aceasta vă permite să modificați diferite aspecte ale smartwatch-ului după plac (de exemplu: aspectul ecranului când arată ora).

Samsung Gear S3 vine cu orice v-ați aștepta să vedeți la un produs de acest gen, are senzor de lumină, barometru, accelerometru, senzori pentru ritmul cardiac și gyroscop. Puteți răspunde la apeluri și mesaje prin intermediul ecranului, deci nu trebuie să vă faceți griji că veți rata vreun apel important sau un reminder legat de muncă atâta timp cât îl aveți pe mână. Totodată acest smartwatch se îndepărtează de aspectul și utilitatea modelelor sport, favorizând un look mai potrivit pentru un accesoriu de zi cu zi, care se potrivește și cu un outfit mai formal.

02

Garmin Forerunner 35 – Mid Range

Garmin Forerunner 35

Cei de la Garmin au făcut pași semnificativi în domeniul smartwatch-urilor, au mers atât de departe încât au creat un sistem de operare propriu pentru modelele lor. Forerunner 35 este oferta lor plasată în spațiul mid-range al prețului și feature-urilor, totodată fiind destinat consumatorilor cu înclinații sportive.

Ceasul are un aspect potrivit pentru încheieturile mici și medii, fiind puțin mai restrâns la dimensiune. Acest lucru este în concordanță cu intenția celor de la Garmin de a nu încărca acest produs cu brizbrizuri care să crească prețul inutil. Aceștia au preferat să se asigure că oferă niște servicii fundamentale, pentru acest tip de gadget, gândite și executate bine. Bineînțeles găsim niște mici feature-uri extra, însă introducerea acestora nu a însemnat niciun sacrificiu pentru calitatea totală a construcției acestui smartwatch.

Garmin Forerunner 35 vine cu tracker GPS dedicat special pentru alergat sau mersul pe bicicletă și un sistem de monitorizarea a bătăilor inimii care stochează informațiile într-o bază de date online. Deci puteți vedea cum v-ați dezvoltat performanța cu trecerea timpului.

Totodată găsim multe detalii mai mărunte, dar special gândite pentru sportivi, cum ar fi rezistența la apă, care te asigură că poți exersa și în zilele ploioase. Sau faptul că notificările vin sub formă de vibrații pentru a nu te îndemna să te oprești din alergat și să le verifici instant. Un alt detaliu este ecranul a cărui culori sunt vizibile și în lumină solară puternică. Totodată acesta măsoară pașii, caloriile arse și minutele de activitate intensă din întreg parcursul zilei, nu doar când faceți sport.

Forerunner 35 este fără îndoială un gadget gândit pentru cei mai activi, însă poate fi de ajutor și celor mai sedentari care sunt interesați de avantajele unui smartwatch. Se conectează prin bluetooth și are o baterie care rezistă o săptămână, iar ecranul are aproape 1 inch.

03

Fitbit Versa Lite – Alternativă Mid Range

Fitbit Versa Lite

Ceea ce îi diferențiază pe cei de la Fitbit de restul producătorilor de smartwatch-uri de pe piață este dedicația lor exclusivă pentru accesoriile ce pot fi purtate. Modelul Versa Lite este un temerar pentru aceștia în piața de mijloc și un smartwatch care poate fi utilizat întreaga zi.

Decizia de a se focusa mai ales pe acest tip de accesorii i-a dus pe cei de la Fitbit în punctul în care au posibilitatea de a adăuga mai multă utilitate într-o carcasă mai restrânsă pentru un preț mai bun față de mulți competitori.

Întâlnim o varietate de culori disponibile pentru Versa Lite, o gură de aer proaspăt comparativ cu genericele nuanțe de negru cu care ne-au obișnuit majoritatea producătorilor. Are un ecran de 1.34 inch care reușește totuși să păstreze un aspect minimalist și simplu, întrucât acest gadget este gândit în așa fel încât să poată fi cu dumneavoastră mereu, la birou, la sala, ba chiar și când dormiți. Modul de monitorizarea a somnului vă oferă recomandări privind ora de culcare (în funcție de obiceiurile dumneavoastră) și  pune la dispoziție alarme mai silențioase pentru a vă trezi cu mai puțin disconfort.

După cum ne sugerează și numele, acest gadget este gândit mai ales pentru cei activi. Întrucât vine cu o tehnologie SmartTrack care recunoaște automat când depuneți efort și monitorizează fiecare aspect legat de activitatea fizică, nu este nevoie să intrați într-un mod special sau să apăsați vreun buton. Această tehnologie este alături de voi întreaga zi, chiar și când nu depuneți efort, pașii, caloriile și minutele de mișcare sunt monitorizate și toate aceste date sunt accesibile prin aplicația Fitbit. Trebuie să menționăm că nu are tracker GPS și se folosește de cel al telefonului pentru acest aspect.

Dacă vă doriți să deveniți mai activi, Versa Lite vine cu notificări menite să vă încurajeze pentru a îndeplini targeturile legate de numărul de pași sau activitate fizică. Totodată aplicația Fitbit Coach (Antrenor) vă oferă acces și la videoclipuri de antrenament fizic, create special pentru nivelul fiecăruia. Odată ce deveniți mai buni, antrenamentele devin mai intense.

Un feature mai deosebit la Versa Lite este atenția oferită sexului feminin. Acesta vine cu un număr de trackere speciale pentru femei, cum ar fi cel de monitorizare a ciclului menstrual. Toate detaliile acestui smartwatch reflectă un design inteligent și bine pus la punct, iar capabilitățile oferite sunt, pentru cei interesați, mai mult decât îndeajuns având în vedere prețul.

04

Garmin Vivosmart 4 – Sport

Garmin Vivosmart 4

Acest model de smartwatch simbolizează trecerea completă către satisfacerea nevoilor legate de fitness și cardio. Chiar dacă majoritatea modelelor din listă facilitează avantaje pentru un stil de viață activ, acestea păstrează totuși câteva elemente care să le definească drept smartwatch-uri generale. Garmin Vivosmart 4 în schimb face saltul complet pentru a deveni un gadget special destinat pentru sport.

Intenția de a îndeplini cu brio acest rol este evidențiată în primul rând de aspectul acestui ceas. Fiind de dimensiuni reduse și cu un ecran mult mai mic față de alte modele, Vivosmart 4 urmărește să elimine orice incomodare posibilă, pentru a nu încurca cu nimic desfășurarea lină a antrenamentelor dumneavoastră. Păstrează bineînțeles feature-urile de bază precum afișarea mesajelor, apelurilor și email-urilor; accesul la calendar și notificari din partea aplicațiilor social media, are chiar și un ceas de alarmă propriu.

După cum v-ați aștepta acesta monitorizează pașii, distanța, bătăile inimii și caloriile arse. În plus găsim o „bară de mișcare” (move bar) care se asigură că faceți îndeajuns de mult efort în fiecare zi prin notificări. Totodată smartwatch-ul măsoară cât de mult efort depuneți chiar și când urcați scările. Folosește aceste informații pentru a vă oferi date detaliate despre condiția fizică în care vă aflați și eventuale îmbunătățiri ale acesteia. 

Datele colectate sunt impresionant de diverse având în vedere dimensiunea restrânsă. Măsoară nivelul de oxigen din sânge când dormiți, alături de alte date extrem de interesante precum perioadele în care dormiți adânc și cele în care nu. Măsoară nivelul de stres din decursul zilei și oferă notificări și cronometrări ale exercițiilor de respirație (menite să relaxeze). Prezintă totodată și un monitorizator al energiei din corp (Body Battery) care vă poate indica când e timpul să luați o pauză sau să mergeți la somn.

Designul este extrem de plăcut, minimalist, dar într-un mod inteligent, plin de feature-uri. Monitorizarea detaliată pe care o oferă poate duce la schimbări semnificative în bine pentru stilul dumneavoastră de viață.

05

Xiaomi Amazfit Bip – Buget Redus

Xiaomi AMazfit Bip

Cei de la Xiaomi pun des pe piață produse mulțumitoare, de multe ori ele încearcă să fie cât mai fiabile pentru un preț decent. Xiaomi Amazfit Bip a mai fost în mâinile noastre și când am realizat articolul legat de cele mai bune smartwatchuri, tot la categoria buget.

Amazfit Bip oferă un design stilat pentru categoria sa de buget și aduce totodată destul de multe feature-uri pe masă în comparație cu competitorii săi direcți. Este mai potrivit pentru cei care vor un ceas digital standard cu ceva în plus, decât pentru cei care vor un smartwatch premium ceva mai ieftin.

Se poate conecta la Android și iOS, sincronizându-se cu telefonul dumneavoastră. Primește și afișează notificări ca orice alt smartwatch. Măsoară bătăile inimii și pașii, iar pentru sport avem aplicația însoțitoare Mi Fit care vă ajută să monitorizați activitatea fizică pentru diferite activități și oferă statistici legate de performanță, inclusiv caloriile arse. 

Este rezistent la praf și apă și are o baterie internă extrem de durabilă care rezistă și până la 3 săptămâni și chiar mai mult dacă notificările sunt pe minim. Dispune de GPS, barometru și busolă, dar și accelerometru pe 3 axe.

O reducere semnificativă din prețul total poate foarte ușor să plaseze Xiaomi Amazfit Bip într-o poziție foarte tentantă. Aduce destul de multe feature-uri într-un design elegant și potrivit pentru viața cotidiană, fiind capabil să joace și în rolul brățării sport.

06

Samsung Galaxy Fit – Alternativă Buget Redus

samsung galaxy fit

Galaxy Fit Samsung excelează în elementele de bază, ceea ce îl face o alegere excepțională pentru sportivul casual care caută un tracker de încredere.

Primul lucru pe care îl remarcați este ecranul AMOLED viu și colorat de 0,95 inchi al lui Fit. Deși mic, utilizarea culorilor în ecranul închis cu sticlă Gorilla face ușor să distingeți metricile în timp ce faceți exerciții. Fit are o interfața cu ecran tactil care este sensibilă și ușor de navigat. Am dori să putem atinge ecranul pentru a trezi trackerul, dar acest lucru nu este realizabil, un aspect negativ din punctul nostru de vedere. Puteți ridica ușor încheietura sau apăsa butonul lateral dacă este necesar să iluminați ecranul.

Urmărirea fitness-ului este un alt aspect al Galaxy Fit. Există peste 90 de antrenamente diferite pe care le poți adăuga la ceas și șase pe care le poți urmări automat. Detecția automată a fost una dintre caracteristicile noastre preferate. Vă permite să începeți să faceți exerciții fizice fără să vă confruntați cu ceasul. Acesta vă arată date precum distanța, ritmul și timpul scurs. Apreciem, de asemenea, notificările de inactivitate care ne-au amintit cu ușurință să ieșim de pe scaunul nostru și să petrecem ceva timp în mișcare.

Cu un preț destul de mic, Samsung Galaxy Fit nu este doar cel mai bun ceas de  fitness pentru utilizatorii de Android; este, de asemenea, una dintre cele mai bune valori calitate-pret ale momentului. 

07

Padgene DZ09 – Super Ieftin

Dz09

Acest produs este cu totul diferit de cele din listă, nu doar în privința prețului, ci și a modului de utilizare. Practic acest ceas are la bază o cartelă Nano SIM (neinclusă în ofertă) și poate funcționa precum un mini-telefon.

Padgene DZ09 poate fi și sincronizat cu smartphone-ul dumneavoastră, însă SIM-ul este absolut necesar pentru ca acest produs să poată accesa internetul și un microSD este de asemenea necesar pentru a putea utiliza aplicațiile de pe el. Acest două aspecte îl fac destul de ciudat și cam nefiabil întrucât necesită achiziția celor două componente lipsă (sim și microSD). Ideea din spatele designului era probabil să scoateți SIM-ul din telefon și să îl puneți în ceas pentru a putea răspunde la apeluri și mesaje fără a mai căra telefonul cu dumneavoastră, însă în ziua de azi nu mai este ușor să extragi sim-ul din mobil.

Este un device simplu, poate arăta notificările de la mesaje sau diferite platforme de social media. Vă va anunța atunci când primiți un email sau un SMS și îl puteți folosi pentru a răspunde la apeluri și vorbi. Am observat în schimb că mai are mici întârzieri și uneori chiar rateuri în afișarea notificărilor

Ca feature-uri, DZ09 poate monitoriza somnul în timpul nopții și vă va număra pașii în timpul activităților zilnice. Deși este un ceas ieftin, acesta dispune de o cameră foto mică de 1,3 megapixeli. Ea poate de asemenea să controleze camera smartphone-ului conectat, prin interfața touchscreen. Camera în sine e destul de inutilă, vă poate ajuta doar să vă amintiți cum arătau pozele pe vechile telefoane, cum erau cele cu clăpiță.

Produsul nu funcționează cu sim-uri de la Digi, restul rețelelor din România sunt compatibile în schimb. 

Întrebări și Răspunsuri

11 Voturi

Are rost să îmi cumpăr un ceas inteligent?

Răspunde
11
Nea Plăcut

La urma urmei, spre deosebire de un smartphone, nimeni nu are nevoie într-adevăr de un smartwatch. Cu toate acestea, deoarece producătorii ajung în sfârșit la realizarea că smartwatchurile trebuie să arate bine ca sa ne cumpăram unul, ceasurile inteligente sunt mult mai ispititoare decât au fost odată. Durata de viață a bateriei de o zi și un ecran tactil la un ceas este încă greu de înghițit pentru unii oameni, dar tocmai de aceea au fost inventate ceasurile inteligente hibride.

Apple Watch Series 5 funcționează fără un telefon, într-o oarecare măsură, iar Wear OS este un sistem de operare mult mai purtăreț decât a fost odată. Opțiunea de modele, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, este mult mai mare decât a fost în urmă cu un an. Multe mărci de modă cu nume mari adaugă ceasuri inteligente cu ecran tactil complet la gamele lor, adunând laude considerabile cu ele. De asemenea, vedem îmbunătățiri pe măsură ce apare următoarea generație de ceasuri Wear OS, folosind cipul Snapdragon 3100 actualizat de Qualcomm. Acum este un moment minunat pentru a intra în piața ceasuri inteligente.

Cu toate acestea, dacă nu sunteți gata să vă dedicați unui smartwatch cu ecran tactil, dar doriți totuși să încercați câteva funcții inteligente, plajă largă de ceasuri hibride vă stă la dispoziție. Adesea acestea costă jumătate din ceea ce veți plăti pentru cel mai ieftin Apple Watch, fac legătura cu orice smartphone și oferă aspectul tradițional al unui ceas tradițional imperecheat cu experiența conectării inteligente.

Dacă sunteți tentat de un smartwatch, noi credem că ar trebui să încercați unul.

Vezi toate răspunsurile
10 Voturi

Care este cel mai bun sistem de operare pentru un smartwatch?

Răspunde
10
Nea Plăcut

Fiecare sistem de operare smartwatch este diferit. Sistemul de operare Apple Watch și sistemul special Tizen de la Samsung pentru ceasurile din seria Galaxy Watch sunt cele mai bune două platforme smartwatch în ceea ce privește design-ul, caracteristicile și ușurința de utilizare. Google a rebranduit Android Wear drept Wear OS și a început să abordeze problemele pe care le avea cu software-ul; a devenit mai utilizabil, dar încă nu este la fel de prietenos și ușor de utilizat ca WatchOS sau Tizen.

WatchOS-ul de la Apple este super simplu, la fel și Tizen-ul Samsung. Ambele oferă o monitorizare completă, care este ușor de accesat cu interfețe intuitive. Pe Galaxy Watch, răsuciți luneta într-un cerc pentru a naviga prin aplicații de lansare rapidă, biblioteca completă de aplicații și setări. Fiecare aplicație este realizată pentru a se potrivi cu sistemul de operare circular, astfel încât navigarea este ușor de realizat. Aveți întotdeauna un buton de “back” / “înapoi” dacă vă pierdeți în meniuri. Adăugarea Samsung Pay duce, de asemenea, ceasurile Samsung la un nou nivel din perspectiva plăților mobile.

La fel se poate spune și despre WatchOS-ul Apple. Este atractiv, aplicațiile sunt ușor de găsit cu o apăsare a coroanei digitale și aveți acces la aplicațiile de lansare rapidă în Dock prin apăsarea unui buton. Apple Pay funcționează și pe WatchOS. WatchOS 5 este chiar mai simplu decât interfața Samsung acum de când Apple a redus câteva meniuri inutile și a îmbunătățit aplicația de companie. 

Sistemul Wear OS de la Google este în dezvoltare și funcționează cu dispozitive Android și iOS, acceptă Google Pay și este controlat prin apasari și glisări; dar de multe ori meniurile sunt lente, iar listele sunt lungi, ceea ce poate duce la frustrări.

În ceea ce privește asistența pentru aplicații, sistemul de operare Apple are cele mai bune și mai abundente aplicații pe care le folosim în mod regulat. Wear OS are un număr decent de aplicații de la Google Play Store, iar magazinul de aplicații Samsung este o distantă poziție trei. Nu există o mulțime de aplicații utile pe Tizen.

Vezi toate răspunsurile
8 Voturi

Pot folosi smartwatch-ul cu un telefon mai vechi?

Răspunde
8
Nea Plăcut

Dacă iPhone-ul sau telefonul dvs. Android a fost achiziționat în ultimii trei sau patru ani, atunci răspunsul este aproape sigur că da. Pentru a vă asigura, în continuare enumerăm cerințele. 

Pentru sistemul de operare Google Wear, condițiile sunt ca telefonul dvs. Android să aibă versiunea 4.4 sau una mai recentă instalată, iar dacă dețineți un iPhone acesta sa aibă cel puțin iOS 9.3.

Apple Watch variază puțin. Seria 3 și versiunile ulterioare cu conexiune celulară au nevoie de un iPhone 6 sau mai nou pentru a funcționa. Dacă cumpărați un Apple Watch Series 3, 4 sau 5 fără conexiune celulară, acestea vor funcționa cu un iPhone 5S sau oricare dintre versiunile mai noi.

Sistemul de operare Tizen de la Samsung, întâlnit pe Galaxy Watch și altele, necesită versiunea Android 5.0 sau o versiune mai nouă, iar pe un iPhone are nevoie de iOS 9.0 sau mai nou instalat pe cel puțin un iPhone 5. Versiunea 4G LTE a Galaxy Watch este compatibilă doar cu Telefoane Samsung și pot, de asemenea, să funcționeze numai în cadrul anumitor operatori.

Vezi toate răspunsurile
5 Voturi

Cum mă decid între un ceas Apple, Tizen, sau Wear OS?

Răspunde
5
Nea Plăcut

Deși sună ca o întrebare complicată, răspunsul este surprinzător de simplu. Dacă dețineți un telefon Android, puteți utiliza un model cu sistem de operare Tizen – OS-ul nativ pe ceasurile inteligente de la Samsung – sau un ceas Google Wear OS. Apple Watch funcționează numai cu software-ul iOS pentru Apple.

Dacă dețineți un iPhone, toate ceasurile inteligente funcționează cu telefonul dvs. cu condiția să utilizați aplicația specială Samsung sau Google pentru a sincroniza cele două dispozitive. Cu toate acestea, fiți conștienți că nici ceasurile Wear OS, nici Tizen nu vor oferi același nivel de funcționalitate ca și atunci când sunt conectate la un telefon Android. Acest lucru se datorează faptului că Apple restricționează accesul dispozitivului terț la software-ul iOS. Din acest motiv, și multe altele, nu recomandăm proprietarilor de iPhone să cumpere un alt smartwatch decât Apple Watch.

Pentru proprietarii de telefoane Android care doresc un smartwatch, este posibil ca decizia să se reducă la designul diferitelor modele, dar noi totuși preferăm modul în care Tizen funcționează pe Samsung Galaxy Watch, în detrimentul multor ceasuri inteligente Wear OS.

Vezi toate răspunsurile
1 Voturi

Este Garmin mai bun decât Fitbit?

Răspunde
1
Nea Plăcut

Când vine vorba de greii industrustriei de wearables, Garmin și Fitbit sunt cu ușurința în grupul de elită. Am analizat câteva dintre domeniile cheie de la hardware, funcții, aplicații și bineînțeles urmărirea fitnessului pentru a vedea cum se compară cei doi producători de bratari fitness și smartwatch-uri.

Este greu să nu îndrepți mai mulți utilizatori casual – oamenii care doresc doar o idee mai bună a activității lor de zi cu zi – spre Fitbit. Aplicația este mai ușor de înțeles, dispozitivele Fitbit sunt urmăritori de fitness stelari și, în mare parte, sunt mai stilate. Însă există o mulțime de opțiuni în gama de Fitbit dacă doriți să mergeți mai mult sau mai puțin avansat cu urmărirea de fitness. Ionic este acolo pentru nevoile dvs. inteligente de smartwatch GPS, în timp ce Inspire HR este acolo, dacă doriți doar un simplu tracker de fitness.

Asta nu înseamnă că Garmin ar trebui contabilizat și pentru mai mulți utilizatori casual. Vivosmart 4 este un tracker decent la nivel de intrare dacă ai nevoie de o alternativă Fitbit. Cu toate că, Garmin strălucește cu ajutorul ceasurilor GPS. Serios, există ceva în linia lui Garmin pentru toate tipurile de utilizatori avansați. În plus, aplicația Garmin vă oferă cât mai multe informații – grafice, diagrame, pe care le numiți – așa cum se poate după fiecare antrenament. Dacă doriți să vă integrați pe urmărirea de fitness și aveți nevoie de detaliile minime, vă recomandăm Garmin.

Cu toate acestea, indiferent de ecosistemul pe care îl alegeți, credem că veți fi bine, atât Fitbit cât și Garmin oferă o gamă largă de dispozitive, servicii și aplicații care nu ar trebui să aibă nicio problemă pentru a satisface nevoile majorității oamenilor.

Vezi toate răspunsurile

Related Posts

cele-mai-bune-bratari-fitness
Accesorii

Cele Mai Bune Brătări Fitness

Cele mai bune brățări de fitness îmbină designul elegant cu funcțiile inteligente de monitorizare a activității zilnice, inclusiv funcția de...

Șerban Giurgi

Șerban Giurgi

Șerban Giurgi este editor și fondator la Nea Plăcut. Este pasionat de tech și produse electronice, dar în special de audio, gaming și tot ce ține de biroul de acasă. În facultate a lucrat part-time ca tehnician de sunet, iar în prezent majoritatea timpului liber îl petrece testând cele mai noi produse electronice.

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

*Prin crearea contului pe acest site, sunteti de acord cu termenii si conditiile si Politica de confidentialitate.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.