Termene și conditii

Atenționare

Acest website își propune sa informeze publicul prin intermediul unor articole complete și practice. Cu toate acestea însă, toate informațiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in www.neaplacut.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de neaplacut.ro nu reprezinta activitate de consultanta juridica, financiara sau de orice alta natura.

Sfaturile noastre sunt realizate pentru situații standard și nu sunt adaptate situației tale particulare. De aceea, îți recomandăm ca, înainte de a aplica aceste sfaturi la situația ta particulara, sa ceri părerea unui specialist in domeniul problemei cu care te confrunti.

neaplacut.ro nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nicio daună, de orice natura ar fi aceasta, provocată utilizatorilor sai de folosirea informațiilor furnizate de neaplacut.ro.

Iti recomandam sa citesti si pagina noastra despre confidentialitate!

Termeni si condiții de acces a siteului neaplacut.ro

Te rugăm sa parcurgi acest document cu atenție. Prin accesarea siteului neaplacut.ro aflat la adresele https://neaplacut.ro si https://neaplacut.ro, denumit in continuare „neaplacut.ro”, sau prin orice alt fel de accesare a conținutului acestui website, este obligat sa respecți termenii documentului de mai jos asupra căruia ai fost de acord.

În situația în care nu ești de acord cu termenii prezentului document, te rugăm sa parasesti neaplacut.ro si sa nu mai accesezi acest site. Orice acces al neaplacut.ro va fi considerat, de acum încolo, un accept al termenilor si conditiilor conținute în documentul de mai jos.

Protecția proprietății intelectuale

Conținutul și designul neaplacut.ro, precum și orice alt material avand legatura cu neaplacut.ro trimis fie prin email sau furnizat in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design și orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la „Continut neaplacut.ro”), apartin neaplacut.ro si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres – (drept de autor) și sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu poți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau sa reproduca materialele neaplacut.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea neaplacut.ro.

De asemenea, ești de acord ca prin scrierea unui material (articol, comentariu, post in forum, pagina noastra de Facebook precum și orice alt tip de mesaj publicat) in neaplacut.ro, transmiti neaplacut.ro un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul neaplacut.ro si produselor neaplacut.ro, pe toata durata de existentă a drepturilor de autor asupra materialelor în cauză.

Utilizarea continutului neaplacut.ro

Poti copia si printa Continutul neaplacut.ro doar pentru folosinta ta personală, lipsită de intenție comercială. Cu expectia celor spuse mai sus, Continutul neaplacut.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Acțiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea neaplacut.ro:

 1. reproducerea sau stocarea conținutului neaplacut.ro, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informației.
 2. modificarea, publicarea, transmiterea, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului neaplacut.ro, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea neaplacut.ro.
 3. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al neaplacut.ro asupra Continutului neaplacut.ro.
 4. Orice utilizare a continutului neaplacut.ro in alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document, este interzisă. Cererile de utilizare a continutului neaplacut.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: email[@]neaplacut[.]ro.

Abonamente, plata abonamentelor, și alte tranzacții

Accesul la unele dintre articolele care intra in Continutul neaplacut.ro poate sa fie permis doar după plata unui abonament.

Toate plățile, incluzand prin aceasta taxele aplicabile acestor plăți, trebuie realizate în avans, în Lei, conversiunea EURO în moneda românească realizându-se la data efectuarii platii. neaplacut.ro va solicita de 2 ori confirmarea actiunilor care implica obligații de plata din partea dvs.. Oricum, accesul la serviciile plătite nu va fi permis decât după momentul la care se confirma transferul de bani în contul neaplacut.ro.

Prin urmare, neaplacut.ro nu va solicita niciodata abonatilor sai plata unor servicii deja prestate. Nu poate sa existe nicio situație în care tu sa folosesti intai un serviciu neaplacut.ro si apoi sa fii obligați la plata unor sume de bani, prin urmare, orice astfel de cerere din partea unor persoane care spun ca actioneaza in numele neaplacut.ro nu are nici o legatura cu neaplacut.ro sau cu echipa neaplacut.ro, si va trebui tratată ca atare.

Pentru ca noi ne respectăm utilizatorii, în situația in care accesul tau la Continutul neaplacut.ro este intrerupt din cauza actiunilor neaplacut.ro, vei primi înapoi suma de bani reprezentând partea din abonament ramasa neutilizata pe parcursul perioadei pentru care s-a realizat abonarea. In nici o situatie, neaplacut.ro nu poate fi obligat la plata unor sume de bani care sa depaseasca în cuantum valoarea abonamentului si a taxelor de transfer a abonamentului in contul neaplacut.ro.

neaplacut.ro poate fi folosit, de unii dintre partenerii sai de afaceri, drept bază pentru vânzarea sau promovarea unor produse și servicii terte. În aceasta situatie, contractul care va reglementa contractul dintre tine și furnizorul de produse și servicii respectiv se va încheia între tine și respectivul furnizor de produse și servicii și nu între tine și neaplacut.ro.

Suspendarea accesului

neaplacut.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate și fără ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul tau la Continutul neaplacut.ro sau la o parte a acestui conținut.

În cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile din prezentul document.

Schimbări ale site-ului

neaplacut.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului sau. De asemenea, neaplacut.ro isi rezerva dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul sau conținut.

Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul tău la anumite servicii și informații din cadrul site-ului este protejat de o parola. Îti recomandam sa nu dezvălui nimănui aceasta parola. neaplacut.ro nu iti va cere niciodata parola conturilor tale în mesaje sau telefoane nesolicitate. Te sfatuim deci sa nu dezvalui aceasta parola peroanelor care iti cer acest lucru. Mai mult, dacă este posibil, trebuie sa iti amintesti sa dai „log off” / „sign out” din contul tău. în Forumul, Chatul sau alte servicii online oferite de neaplacut.ro, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Te sfatuim de asemenea sa închizi fereastra browserului în care ai lucrat la sfarsitul navigarii tale în site-urile sau serviciile furnizate de neaplacut.ro

Aceste sfaturi sunt destinate sa înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile tale personale sau la corespondența ta atunci cand lucrezi într-o rețea de computere aflată într-un loc public. (în cafenelele internet, spre exemplu).

Din păcate, nici o transmisie de date prin intermediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a-ti proteja informatia personala, neaplacut.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de tine către noi, către și de la serviciile noastre online sau produsele noastre.

Te avertizăm așadar ca orice informație trimisă către noi se va face pe propriul tău risc. Fiecare înregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisă partajarea datelor de acces (username și parola) în contul neaplacut.ro, indiferent ca accesul se realizeaza de către un utilizator sau un abonat neaplacut.ro. neaplacut.ro nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei rețele la conținutul sau. În situația în care se descoperă accesari de acest gen, neaplacut.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul tău la Conținutul sau, fără posibilitatea returnarii sumelor de bani care au rămas nefolosite din abonamentul plătit de tine.

Acord de confidentialitate

Informatia pe care tu o furnizezi despre tine catre neaplacut.ro va fi folosita doar în concordanță cu termenii Acordului de Confidentialitate al neaplacut.ro.

Platformele de comunicatie puse la dispozitie de neaplacut.ro

neaplacut.ro va poate pune la dispozitie forumuri de discuție, clienți de CHAT, client de Instant Messenger și alte platforme de comunicare între tine și ceilalți utilizatori neaplacut.ro. In ideea in care neaplacut.ro nu poate si nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi și fără o notificare prealabilă), de a șterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restricționa accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie.

Tu ești singurul responsabil pentru conținutul mesajelor tale. Pentru aceasta, trebuie sa stii ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de neaplacut.ro este supusa urmatoarelor limitari:

 • Nu poti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma recunoscută în societate ca fiind „publicitate” la diverse categorii de bunuri și servicii.
 • Nu poti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor neaplacut.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de neaplacut.ro sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie. Mai mult, contul tau de email pe care neaplacut.ro vi-l poate pune la dispoziție este limitata de folosirea acestuia doar în conformitate cu cerințele legii sau ale moralei.
 • Nu poți publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care conțin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu poti publica sau face referire în nici un fel la mesaje care conțin informații confidențiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevăzute cu mențiunea „confidențial” sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta prețul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.
 • Nu poți publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care conțin texte ilegale, amenințătoare, abuzive, indecente, care incalca în orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un terț.
 • Nu poți publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita functionalitatea neaplacut.ro sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
 • Nu poți colecta in nici un fel informație identificabilă personal de la utilizatorii sau membrii neaplacut.ro.
 • Nu poti restricționa sau elimina accesul unor alți utilizatori la platformele de comunicatie puse la dispoziție de neaplacut.ro.
 • Nu poți publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a căror sursă este ascunsă. Prin transmiterea mesajelor tale către sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie neaplacut.ro (chat, forum, email, mesaje private, liste de discuții, pagina de Facebook etc.), ești de acord ca tu ești singurul responsabil si vei despagubi neaplacut.ro pentru price pagubă, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de către tine a unor mesaje al căror conținut încalcă prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

Forumul, Chatul neaplacut.ro, precum si orice alta platforma de comunicatie neaplacut.ro care face posibilă publicarea unor teste, conțin mesaje trimise de utilizatori, asupra carora neaplacut.ro nu are nici un control. neaplacut.ro nu poate garanta acuratetea, integritatea sau calitatea acestor mesaje.

Unii utilizatori pot înțelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate în acest acord, și, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate înșelătoare, incompletă, incorectă sau agresiv orientată spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerni înainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investiție sau orice alta acțiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terți. Imaginea prezentată de mesajele publicate poate fi uneori diferită de realitate.

Prin publicarea unui mesaj al tău pe unul dintre Forumurile neaplacut.ro sau prin publicarea pe site, acolo unde acest lucru este posibil, a unui comentariu cu privire la unul dintre articolele publicate în neaplacut.ro, ești de acord sa cedezi neaplacut.ro dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.

Atentie!

Deși în fiecare moment facem eforturi în vederea asigurarii calității și corectitudinii articolelor publicate in site, neaplacut.ro nu poate garanta, expres sau implicit, în privința conținutului sau, a site-ului neaplacut.ro, a software-ului neaplacut.ro ori a produselor și serviciilor apărute sub egida neaplacut.ro.

neaplacut.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directă sau indirectă (incluzand, dar fără a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularitatii informatiilor și serviciilor furnizate de site, chiar daca neaplacut.ro va atentionase anterior ca folosirea acestor informații fără un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

neaplacut.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, neaplacut.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afișarea sau transmiterea informației pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietăți distructive.

La cererea neaplacut.ro, esti de acord sa exonerezi de raspundere neaplacut.ro pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperi cheltuielile de judecată și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către tine a clauzelor prezentului contract.

Forta Majora

neaplacut.ro, afiliatii sau si în general, furnizorii de informatie catre neaplacut.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o intarziere sau eroare în conținutul furnizat de publicațiile neaplacut.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de voința neaplacut.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare al echipamentului tehnic de la neaplacut.ro, lipsa funcționarii conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat in sistemele neaplacut.ro, erorile de operare, greva, etc.

Schimbarea termenilor prezentului acord

neaplacut.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalități, sa schimbe termenii prezentului acord. Accesul in site si folosirea serviciilor neaplacut.ro dupa momentul publicarii modificarilor pe site-ul sau serviciile neaplacut.ro implica faptul ca ti-ai dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de neaplacut.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afișați în cazul fiecărui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesați înainte de folosirea serviciului.

Publicitatea și conținutul furnizat de alte parti

Parti ale continutului inclus in neaplacut.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care neaplacut.ro are incheiate contracte de furnizare de conținut. De asemenea, in interiorul continutului neaplacut.ro pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terte persoane.

neaplacut.ro nu este responsabil in nici o masura asupra conținutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, neaplacut.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din neaplacut.ro.

Notificari

Orice notificare catre neaplacut.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul poștei, la adresa menționată în prezentul document sau în secțiunea de contact de pe site-ul sau serviciile neaplacut.ro.

Legea care guvernează acordul

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentul acord, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața instanțelor românești.

Dreptul de retragere și excepțiile de la acest drept

Conform Ordonantei de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decat cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile incepand de la ziua în care intra în posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Exceptii

Potrivit prevederilor art.16 din OG 34/2014 nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea următoarelor categorii de produse (extras):

– Software, licențe resigilate (Sisteme de operare, aplicații, antivirusi etc.), jocuri desigilate, extensii de garantie desigilate;

– Furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului;

Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informeaza neaplacut.ro cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea formularului de returnare produs și transmiterea lui prin e-mail la adresa email[@]neaplacut[.]ro. În termen de 48 ore lucrătoare de la transmiterea notificării, consumatorul va primi pe e-mail detalii cu privire la solicitarea înaintată.

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

*Prin crearea contului pe acest site, sunteti de acord cu termenii si conditiile si Politica de confidentialitate.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.