| 05.06.2024

5 Cele Mai Bune Căști In Ear ale Momentului

Nea Plăcut te ajută să găsești cea mai bună cască in ear pentru stilul tău.
de Șerban Giurgi

Cele mai bune căști in ear izolează excelent zgomotul din jur și redau o plajă largă de sunete, având o frecvență de răspuns cuprinsă între 20 și 20.000 Hz. Pe lângă calitatea sunetului și a bassului, cele mai bune căști in ear sunt ușor de transportat și sunt foarte confortabile, chiar dacă sunt purtate un timp îndelungat.

Ne-am documentat și am luat în considerare mai multe perechi de căști decât putem număra. Nu am putut identifica cu adevărat cele mai bune căști in-ear, întrucât acest lucru depinde de stilul dumneavoastră de viață, pentru ce aveți nevoie de ele și cât de mult sunteți dispuși să cheltuiți.

Acestea fiind spuse, am ales pentru dvs. câteva dintre cele mai bune opțiuni in-ear pe care să le luați în considerare. Am creat aceasta lista în așa manieră încât să fie cât de cuprinzătoare cu putință, cu sugestii de căști pentru performanță excelentă, cu feature-uri speciale și chiar opțiuni pentru înotători și sportivi. Unele costă vreo doi bani în timp ce altele sunt special alese pentru un buget redus. Indiferent de alegere, nu există nici o îndoială că oricare dintre aceste căști vă vor aduce un zâmbet când le porniți.

Cele Mai Bune Căști In Ear în 2024

Bose SoundSport – Hi-Fi

Jabra Elite Active 65t – Sport

Sony MDR-XB50APL – Buget Redus

Sennheiser CX 300-II – Noise Cancelling

Skullcandy Smokin’ Buds 2 – cu Microfon

Ore de cercetare

56

Ore de Cercetare

947

Reviewuri Evaluate

1122

Produse Comparate

01

Bose SoundSport – Hi-Fi

Bose SoundSport

Bose este, fără îndoială, una dintre companiile care produc cele mai bune căști in ear de pe piață. Căștile SoundSport vin cu trei dimensiuni de vârfuri unice “StayHear”, concepute atât pentru confort cât și pentru stabilitate în timpul mișcării. Căștile sunt, de asemenea, rezistente la transpirație, ceea ce reprezintă un avantaj major atunci când plătiți pentru un set de calitate.

Calitatea sunetului pentru bud-urile Bose SoundSport este mult superioară mediei, iar sonorizarea este reglată de așa maniera încât să sublinieze partea de înalte și voce. Mediile sunt și ele foarte bine definite – sunetul lor fiind unul foarte “strâns”. Acest lucru rezultă într-un accent mai mic pe bass, dar per total un sunet mult mai echilibrat și natural

Per total, Bose SoundSport sunt surorile mai convenționale ale SoundSport Pulse; lăsând deoparte feature-ul de monitorizare a bătăilor inimii. Ele sunt confortabile, au un sunet demn de cel mai critic audiofil, sunt ușor de utilizat și nu costă mai mult decât rivalii lor de înaltă calitate.

02

Jabra Elite Active 65t – True Wireless

Jabra Elite Active 65t

Jabra Elite Active 65t, o alegere care apare și pe lista noastră cu cele mai bune căști Bluetooth, este într-adevăr una dintre cele mai calitative și versatile opțiuni de căști in ear. Cu o durată de viață de cinci ore, o notă de impermeabilitate IP56 și o multitudine de caracteristici utile pe baza de aplicații oferă cel mai înalt nivel de sunet chiar și în timpul celor mai intense antrenamente și exerciții fizice.

Căștile sunt foarte confortabile și oferă o izolare pasivă excelentă a zgomotului. Sunetul redat este clar și detaliat, cu un bas puternic și un registru surprinzător de înalte.Durata de viață a bateriei de cinci ore per încărcare le plasează printre cele mai bune pe care le veți găsi pe piață, cu o cutiuță de încărcare ce adaugă două charge-uri suplimentare.

Aplicația Sound Plus de la Jabra vă permite să reglați egalizarea și să alegeți dacă doriți sau nu să utilizați asistentul inteligent încorporat (Siri pe iOS, Google Asistent pe Android) sau Amazon Alexa – o opțiune frumoasă pentru cei care folosesc Alexa acasă . La fel ca AirPod-urile Apple, căștile redau automat și pun în pauză muzica atunci când le îndepărtați de la urechi, dar merg și un pas mai departe prin amplificarea reglabila a sunetului ambiental – ceea ce este perfect pentru a auzi ce se întâmpla în jurul dvs. în timpul antrenamentelor sau pentru a putea sa fiți atent la trafic în timp ce pedalați spre muncă.

Evaluarea IP56 înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea căștilor cu lichide sau cantități moderate de praf. Pur și simplu clătiți-le după un antrenament deosebit de dur și sunt ca noi.

03

Sony MDR-XB50APL – Buget Redus

Dacă sunteți în căutarea unor căști mai ieftine, dar care nu sacrifică din calitatea sunetului sau din puterea bass-ului, Sony MDR-XB50APL este exact ceea ce căutați. Driverele de 12 mm, fac din aceste căști instrumentul perfect pentru oricine caută un sunet puternic de bass.

Spectrul de frecvențe joase disponibil nu este cel mai larg, tonurile profunde pe care MDR-XB50APL reușește să le producă sunt foarte impresionante, mai ales în comparație cu prețul scăzut al căștilor. Sony are tendința de a crea căști care sunt fabricate din metal sau au accente metalice, iar aceste bud-uri au cu siguranță acel design.

Căstile sunt disponibile in patru culori relativ atractive, care vor arăta bine atât la sala cât și în drum spre muncă. În plus, acestea au un cablu tangle-free cu design plat și o telecomandă mică care vă permite să răspundeți la apeluri sau să întrerupeți / redați muzica.

MDR-XB50APPL stau strâns pe ureche, izolând sunetul foarte bine, lucru perfect pentru atunci când încercați să ascultați muzică sau să vorbiți la telefon într-o sală de forța zgomotoasă. Căștile includ și un microfon care are un nivel bun de calitate, astfel încât să nu trebuiască să utilizați microfonul smartphone-ului dvs. în timpul unui apel.

04

Sennheiser CX 300-II – Anularea Zgomotului

Sennheiser CX 300-II

Un alt set de căști cu bass puternic, Sennheiser CX 300-II sunt perfecte pentru oricine caută o experiență foarte bună de ascultare. În afara basului impresionant, aceste bud-uri au un sunet foarte cald (fără înalte ascuțite care pot deranja), ceea ce înseamnă că sunt perfecte pentru ascultatul intim oferit de căștile tip in-ear.

În plus, căștile vin cu un feature de anulare a zgomotului exterior, ceea ce nu doar crește calitatea audiției dar poate fi util și pentru acele momente când doriți mai multă liniște (la bibliotecă, în avion, la sală).  CX 300-II folosesc un design asimetric în cablajul lor, astfel încât cele două căști sunt legate printr-un cablu mai scurt care se înfășoară în jurul gâtului. Design-ul asigură că aceste căști vor fi atașate în siguranță în urechea dvs., astfel încât să nu cadă ușor și să fie confortabile.

Per total, Sennheiser a creat o pereche foarte buna de căști cu o estetică simplă; Design-ul basic este unul, considerăm noi, elegant – capabil sa arate bine și să se integreze în orice mediu, indiferent dacă este vorba despre sală, muncă sau viața de zi cu zi

05

Skullcandy Smokin’ Buds 2 – cu Microfon

Skullcandy Smokin Buds 2

Skullcandy este o marcă audio premium iar această pereche de căști la un preț mai mic se ridică la așteptările numelui. Designul este minimalist, dar nivelul audio și atenția la detalii sunt superbe. Smokin’ Buds 2 este o soluția completă care, pe lângă un sunet foarte bun, oferă și un microfon pentru a efectua apeluri.

Design-ul cu un singur buton înseamnă că puteți răspunde la apeluri într-o manieră simplă. De asemenea, poate fi folosit pentru a naviga prin melodii și pentru a întrerupe / reda muzică. Acest design minimalist, dar eficient, este un mare avantaj pentru cei care nu doresc să se complice cu butoane multiple. Calitatea microfonului este decentă pentru o casca din zona asta de preț. Durata de viață a bateriei este de 6 până la 7 ore și calitatea performanței Bluetooth este excelentă.

Calitatea audio oferă ceea ce poate fi descris ca un sunet distractiv cu bass puternic, fără a sacrifica claritatea detaliilor audio la volume scăzute. În schimb, Smokin’ Buds 2 suferă când vine vorba de claritate la volumele mari, sunetul devenind puțin distorsionat.

În concluzie, căștile Skullcandy Smokin ‘Buds 2 Wireless oferă valoare excelentă pentru caracteristici. Cea mai mare atracție rămâne funcționalitatea wireless care vine cu 6-7 ore de utilizare și microfonul de calitate foarte bună. În plus, dacă vă place un sunet bazat pe bass, atunci vă veți bucura de ceea ce este oferit aici.

Întrebări și Răspunsuri

10 Voturi

Ce avantaje au căștile in ear?

Răspunde
10
Nea Plăcut

Avantajele căștilor in-ear depind în mare parte de bugetul dumneavoastră. Unul dintre puținele lucrurile comune la toate căștile intra-aurale este portabilitatea lor. Dincolo de aceasta, aspecte precum calitatea sunetului, confortul, izolarea fonică, adâncimea basului, claritatea mediilor, etc depind de prețul căștilor. 

Acestea fiind spuse există un lucru la castile in-ear pe care noi îl apreciem foarte mult: raportul calitate-pret este imbatabil. O pereche de căști in-ear sub 150 lei (cum ar fi MDR-XB50APL de la Sony) oferă un sunet și un bass care este aproape imposibil de găsit la castile on sau over ear.

Totuși, portabilitatea nu este deloc de neglijat. Daca sunteti ca majoritatea oamenilor, la sala cat și în drum spre muncă sau scoala, cel mai probabil preferați lookul “incognito” al unei perechi in-ear. Mai mult, o pereche corecta de casti intra-aurale precum Sennheiser CX 300-II oferă un nivel de izolare fonică comparabilă cu o pereche de căști over-ear de cateva ori mai scumpă. 

În cele din urmă, dimensiunile scăzute ale căștilor in-ear aduc un plus de confort dacă purtați ochelari (incat nu aveți pernuțe care să vă incomodeze urechile) sau dacă nu vreți să vă deranjați parul.

Vezi toate răspunsurile
9 Voturi

Cum ar trebuie să se potrivească căștile în ureche?

Răspunde
9
Nea Plăcut

Chiar și cele mai bune căști in ear pot suna îngrozitor sau pot devin incomode cu rapiditate dacă sunt prea libere, prea strânse sau nu sunt așezate bine în ureche.Profitați la maxim de căștile cumparate urmând sfaturi de mai jos pentru a obține o potrivire corectă.

 • Acordă atenție mărimii și materialului: secretul unei potriviri corespunzătoare a căștilor este folosirea unui varf de spumă / silicon de mărimea potrivită. Încercați așadar diferitele dimensiuni de vârfuri de spumă și silicon care vin cu căștile. Vârfurile din spumă sunt mai iertătoare pentru diferențele de mărime, deci sunt o opțiune bună pentru cei ce se afla între marimile “standard”.
 • Așează vârful căștilor ferm in ureche: Pentru a obține cel mai bun sunet, trebuie să vă sigilați canalul urechii cu varful castilor. Așadar, pur și simplu împingerea unei căști în ureche nu este suficientă pentru a crea o izolare adecvata. Încercați să trageți ușor de marginea exterioară a urechii pentru a ușura insertia vârfului într-o poziție confortabilă. Ar trebui să observați o scădere a zgomotului ambiental atunci când vârful este așezat corect. Iar când asculți muzică, vei observa o gamă mai largă, în special un bass mai puternic.
 • Fixați cu atenție căștile pentru sport: Încercați să infasurati cablul castilor în spatele capului și în jurul fiecărei urechi. Pentru castile in ear care sunt înclinate pentru a se încadra în canalul urechii, așezați partea marcată „L” în urechea dreaptă și partea marcată „R” în urechea stângă (invers fata de așezarea obișnuită). Unele căști, precum cele realizate de Shure sunt concepute pentru a fi purtate în acest fel, așa că verificați înainte de a schimba laturile.

Vezi toate răspunsurile
6 Voturi

Cum pot curăța o pereche de căști in ear?

Răspunde
6
Nea Plăcut

Deși căștile intra-aurale sunt destul de mici, asta nu înseamnă că sunt imposibil de curățat. Trebuie doar să fiți atenți la două părți – driver-ul (casca propriu-zisă) și tipsurile (vârfurile de silicon / spumă).

Curățarea Căștilor

 1. Scoateți vârful de cauciuc. Acestea va stau in cale și îngreunează atingerea unor zone mai puțin accesibile ale căștilor. Asta e tot ce trebuie sa demontati. 
 2. Țineți căștile cu partea din plasă orientată în jos. Luați-vă periuța de dinți veche și frecați ușor plasa de sârmă pentru a scapa de orice urmă de ceară sau murdărie. Deoarece firele sunt flexibile, firele de pe periuța de dinți nu vor avea nicio problemă la curățarea căilor sonore
 3. Loviți ușor cu degetul de mai multe ori spatele castilor pentru a vă asigura că toată mizeria nedorită a căzut.
 4. Acum că plasa de sârmă este curată, trebuie doar să vă concentrați pe curburile și crevasele restului corpului castilor. Faceți un amestec de alcool și apă și înmuiați un bețișor de ureche în el. Frecați cu grijă fiecare crevasă. 
 5. Frecați zonele atinse de alcool cu ​​o cârpă moale înmuiată în apă caldă.
 6. Mutați castile pe un prosop și lăsați-le la uscat pentru cel puțin 3 ore. Verificați periodic. 

Curățarea Tipsurilor de Cauciuc 

Fiecare pereche de căști  in-ear sunt livrate cu vârfuri detașabile din silicon / cauciuc. Sunt făcute pentru îndepărtare, dar găzduiesc cea mai mare murdărie, ceara de urechi și alte resturi nedorite. Trebuie să vă concentrați mai ales asupra lor.

 1. Scoateți vârfurile trăgându-le încet cu o mână, în timp ce cu cealaltă mână țineți ușor de corpul castii. 
 2. Folosiți un betisor de ureche înmuiat într-o soluție de alcool-apă pentru a îndepărta resturile solide. Repetați această acțiune de mai multe ori până dispare toată mizeria.
 3. Înmuiați vârfurile de ureche în apă caldă cu săpun și lăsați-le acolo în jur de 4-5 minute.
 4. După îndepărtarea vârfurilor din apa cu săpun, ștergeți-le bine și lăsați-le să se usuce pe prosoape de hârtie.

Avertizare – De evitat atunci când curățați căștile 

Tehnic, vârfurile sunt menite să fie îndepărtate și înlocuite cu altele noi din când în când. Prin urmare, ar fi corect sa aveti 2-3 piese de rezervă. Nu exagerați cu săpunul și aveți grijă să nu spargeți plasa de sârmă atunci când utilizați o periuță de dinți pentru a o curăța.

Vezi toate răspunsurile
5 Voturi

Poți dormi cu căștile în ureche?

Răspunde
5
Nea Plăcut

Răspunsul simplu este ca da, puteți dormi cu căștile în ureche. Cu toate acestea, dacă intenționați să dormiți cu căștile in urechi, va trebui să evitați căștile on ear sau over ear, deoarece ar putea sa va deranjeze somnul. În special, căștile cu fir pot deveni periculoase, deoarece cablurile s-ar putea încurca.

Dacă intenționați să dormiți cu căști pentru a bloca zgomotul exterior, încercați să vă limitați la genuri de muzică sau podcast-uri care vă vor ajuta să dormiți. Vă recomandăm, de asemenea, să setați un cronometru pe telefonul dvs., astfel încât sunetul dvs. audio să nu rămână pornit toată noaptea.

Vezi toate răspunsurile
4 Voturi

Care este diferența dintre castile in ear, on ear si over ear?

Răspunde
4
Nea Plăcut

Diferența intre castile in-ear, on-ear și over-ear este modul în care castile stau în sau pe ureche, după caz. Practic, orice casca imaginabila se incadreaza in una din cele trei categorii.

 • Căști In Ear (intra-aurale): căști mici care intra in ureche, lucru care le permite sa fie aproape de timpan. În general acestea sunt ușoare, portabile și de cele mai multe ori relativ ieftine față de castile on/over ear. Castile in-ear sunt cele mai versatile dintre toate cele trei tipuri incat dimensiunea lor scăzută le face ideale atat pentru sala de sport cat si pentru birou sau transportul în comun. Un exemplu ar fi Sony MDR-XB50APL, dar pentru mai multe modele consultati și articolul nostru despre cele mai bune casti in ear.
 • Căști On Ear (supra-aurale): căști ale căror pernite de burete stau pe urechi, mai degrabă decât în ​​jurul lor. Acest tip de căști tinde, în general, să fie mai mic și mai ușor decât căștile circum-aurale (over ear), ceea ce duce la o diminuare scăzută a zgomotului exterior. Căștile supra-aurale pot duce, de asemenea, la disconfort din cauza presiunii asupra urechii, în comparație cu căștile circum-aurale care stau în jurul urechii. Confortul poate varia în funcție de materialul și calitatea cupelor. Per total, castile on ear sunt un punct de mijloc între confortul și portabilitatea castilor in-ear și performanțele audio ridicate ale castilor over-ear. Un exemplu de astfel de casca este, Sony WH-CH500H .
 • Căști Over Ear (circum-aurale): căști cu pernite circulare sau elipsoidale care înglobează urechile. Deoarece aceste căști înconjoară complet urechea, căștile circum-aurale pot fi proiectate pentru a etansa complet, astfel atenuand zgomotul extern. Cele mai multe modele de căști profesionale sunt over ear datorită abilității foarte bune de izolare a sunetului exterior. Tocmai din acest motiv majoritatea alegerilor din articolul nostru despre cele mai bune casti ale momentului sunt circum-aurale. Din cauza mărimii lor, căștile over ear pot fi grele. Pentru a reduce disconfortul rezultat din greutate, este necesar un design ergonomic pentru bandă și căști. O astfel de pereche sunt Skullcandy Hesh3 .

Vezi toate răspunsurile
3 Voturi

Sunt căștile supra-auriculare mai sănătoase decât cele intra-auriculare?

Răspunde
3
Nea Plăcut

Căștile supra-auriculare sunt o opțiune mai bună, întrucât spre deosebire de căștile intra-auriculare care propagă sunetul direct în ureche, cele over ear oferă oarecum un spațiu de tamponare între muzică și canalul auditiv. Cu toate acestea, deși căștile supra-auriculare sunt o alegere mai sigură decât cele in-ear atunci când vine vorba de auz, nu sunt lipsite de dezavantaje.

Ca și cele in-ear, majoritatea căștilor over-ear sau on-ear au o calitate scăzută sau mediocră și nu transmit basul eficient. Merită să investiți în căști de calitate mai bună pentru a vă îmbunătăți experiența de ascultare și a vă proteja auzul.

Vezi toate răspunsurile
1 Voturi

Pentru cât timp ar trebui purtate căștile?

Răspunde
1
Nea Plăcut

Vă recomandăm să folosiți căștile nu mai mult de 90 de minute pe zi, la 80% din volumul maxim. Dacă totuși simțiți că purtați foarte mult căștile, o regulă bună de urmat este regula 60/60: purtați căștile nu mai mult de 60 de minute la rand, la nu mai mult de 60% din volumul maxim.

Vezi toate răspunsurile

Related Posts

Cele Mai Bune Boxe PC
Audio

Cele Mai Bune Boxe PC

Cele mai bune boxe PC sunt acele modele care vă ajută să aveți o experiență mult mai plăcută atunci când...

Cele Mai Bune Căști de Gaming
Gaming

6 Cele Mai Bune Căști de Gaming

Cele mai bune căști de gaming îmbină un design confortabil cu calitatea superioară a sunetului, oferind o experiență audio deosebită....

Șerban Giurgi

Șerban Giurgi

Șerban Giurgi este editor și fondator la Nea Plăcut. Este pasionat de tech și produse electronice, dar în special de audio, gaming și tot ce ține de biroul de acasă. În facultate a lucrat part-time ca tehnician de sunet, iar în prezent majoritatea timpului liber îl petrece testând cele mai noi produse electronice.

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

*Prin crearea contului pe acest site, sunteti de acord cu termenii si conditiile si Politica de confidentialitate.

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.